DAAN'S COFFEE AND MORE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1145 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Daan's Coffee and More. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 17:05 Zeer goed eten + goeie bezorging
3 dec 2022 om 16:31 Top #1 pasta. Delicious bread from fresh dough and purely energizing smoothies. One of the best restaurants in Hoofddorp. Thumbs up
3 dec 2022 om 14:22 Wow! Beste eten in hoofddorp, snelle bezorging en lekkere pizza. Ik raad Daans coffee en more echt aan!
30 nov 2022 om 16:09 Dankje wel, goede waarde voor geld en heerlijk
30 nov 2022 om 13:01 Heerlijk zoals altijd. Echte aanrader
29 nov 2022 om 21:54 Heerlijke pizza en pasta, genoten. Betere pizza dan van de bekende pizzabakkers! Wij zijn fan en gaan zeker weer bestellen.
29 nov 2022 om 20:20 Heerlijke pasta’s besteld en gekregen. 1 was verkeerd en na een belletje hadden we binnen no time de goeie, echt super tof. Ook bedankt voor de baklava, als goedmakertje…had niet gehoeven maar wordt heel erg gewaardeerd. We gaan zeker vaker bestellen
29 nov 2022 om 19:57 Pizza was heel erg vet had Xtra vlees erop besteld maar moest t vlees zoeken
27 nov 2022 om 21:32 Pasta was lekker. Op de pizza zat toch weer knoflook olie op de rand. Terwijl we steeds vragen dit niet te doen. Pizza kon weer de prullenbak in. Echt heel erg jammer